CIM Les Borges, S.L. - Contacto

Contacto

En CIM Les Borges, S.L. atenderemos todas sus preguntas e inquietudes. Contacte con nosotros visitando nuestras instalaciones o llenando el formulario de contacto. Le esperamos.

Dónde estamos

Dirección: carrer Pau Casals, 4
LES BORGES DEL CAMP (Tarragona) 43350

E-mail: info@cimlesborges.com
E-mail:cimlesborges@hotmail.com
Móvil:
652 790 524

Formulario de contacto

Por favor, envíenos sus comentarios.

  • Reload
TEXT DEL CONSENTIMENT INFORMAT PROPOSAT PEL FORMULARI DE CAPTACIÓ DE DADES “CONTACTE”.

Les dades facilitades per Vostè, s’incorporaran i serán tractades en un fitxer amb la finalitat de poder atendre la present relació i informar-lo sobre noticies i/o activitats futures de la nostra empresa que poguessin ser del seu interés. CIM LES BORGES, S.L,  actua com a Responsable del Fitxer, amb domicili a C/ Pau Casals 4 43350 Les Borges del Camp (Tarragona). Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat, a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és  CIM LES BORGES, S.L. El domini d’Internet www.cimlesborges.com es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de cimlesborges@hotmail.com.